Aidilfitri 2010- edisi 2

Monday, September 13, 2010

3 Syawal telah berlalu. Harap raya ni semua bergembira la ye...

kita sambung balik story hari raya saya .pertama kali beraya di rumah in law, di KL tetapi kali ke2 sebagai isteri kepada Incik Faiz,1st time peknen di hari raya &1st time beraya di rumah baru dan rumah sendiri..

Raya pertama


Bangun seawal 6.00 pagi , gosok baju hubby & baju sendiri.kejutkan hubby, mandi dan solat subuh berjemaah.bersiap-siap ke rumah in law.sebelum tu minta ampun dl dgn en hubby & posing-posing kat umah sendiri dolu...




tudung & inner yg dibeli kt pkns shah alam


jubah yg dibeli kt plaza alam sentral

Gambar berdua kt umah sendiri tu ada tp kelako skt.so takyah la letak ye...hihihii

Bergerak ke umah in law dalam kol 7.30 pagi. Sarapan makan rendang, nasi impit,ketupat pulut & macam-macam la.sampai kembung perut jadinya.Dalam kol 8.30 pagi ke surau yg dekat umah utk solat sunat Aidilfitri..

Balik dr solat , baru la posing-posing lagi dgn MIL & SIL....



                         MIL ( Dr Zurinah Hassan), hubby ( bakal Dr Faiz)..saya ( bini & menantu Dr je la ...)



                                                    Akhirnya ada gambar berdua...



                                                         aksi gedik saya & SIL



Berdua lebih baik :)

Raya pertama tu mmg penat giler sbb lepas solat, p ke klang sampai petang. lepas tu ke ampang pulak.sampai malam berjalan.penat tapi happy sbb dpt jumpa sedara-mara hubby...

Raya kedua p ke Teluk Pnaglima Garang je.tp seharian kat sana.mmg best la....Raya ke3 dok umah je.makan & tido.....

                                                       aksi kt umah sedara kt ampang

                                                     sila jgn muntah dgn aksi terlampau ini...

                                                      Raya ke 2..on the way ke klang

                                                                    34weeks .....

                                                              mak buyung :)


That's all about my Aidilfitri this year. Kali kedua yang masih berdua.InsyaALLAH thn depan akan lebih meriah dgn kehadiran si comel...oh tidak...semakin hampir saat itu.huhuhuhhuuuu



 T.A.M.M.A.T

*** semalam dpt berita ada kwn yg dh selamat bersalin. dia sepatutnya due awal bln 10.berita itu membuatkan saya tersentak.semakin dekat.*********

LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

  1. bersabar ye menanti saat itew...dup dap dup dap :)

    ReplyDelete