36weeks..

Wednesday, September 22, 2010


Tengok ticker kat atas tu...sudah 36 minggu. 9 bulan...

Hari ni antenatal check up kt DEMC dgn Dr Zamri.Lama betul menunggu sebab pagi tu dia ada czer. 
Result check up hari ni :-
  • pregnancy sudah 26 w
  • berat baby 2.3kg
  • kedudukan baby breech
  • air ketuban makin sikit
  • Bp ainul naik plk hari ni
So Dr zamri ckp kalau next week check up bp still tinggi, air ketuban makin kurang, so kita akan keluarkan baby ye..terkejut giler time tu.tetiba rasa macam tak ready ye..tp baby breech so maybe kena czer.huhuhuhu kalau blh nk normal la kan.tp kalau ALLAH dah tentukan nasib kena czer kena redha la.hukhukhuk.....

Baby sayang sila la turun kepala awak ke bawah..mama nak deliver awak secara normal. mama tak sabar nk tgk kamu jugak sbnrnyer..



LAGI ARTIKEL MENARIK

3 comments

  1. ainul,semoga shelamat ye darling....i lagi tak sabar nak tunggu my lil baby nih nak kuar...i/m counting days ajer sekarang :)

    ReplyDelete
  2. mrs nageb: tak sabar kan.tp at the same time rasa mcm berdebar2.hihihii..semoga kita berdua selamat bersama2 chenta hati kita

    ReplyDelete
  3. good luck ainul.pujuk baby suh pusing cepat2 hehe my fren baby dia pusing 2 hrs before operate.terus tak jadi c-zer.miracle does happens kan?insyaAllah semua selamat

    ReplyDelete