Moving to our new home

Saturday, April 03, 2010

Hari ini dalam sejarah...

Alhamdulillah selepas 9 bulan kawen, akhirnya kami akan berpindah ke rumah baru.yeah!!!! sungguh la excited sampai tak lena tido.hari ni akan ambik kunci & boleh masuk bila-bila masa je.Masalahnya sekarang apa-apa pun tak packing lagi.konon kata excited.hihihi.mungkin disebabkan alahan yang tak menentu skrg ni, saya mmg sangat la pemalas.kain baju hubby yang basuh, sidai & lipat.( thank u sayang).. sejuk bila tgk hubby bertungkus lumus kemas bilik walaupun dia penat nak layan kerenah wife + keje opis + PHD + nk praktis utk perform mlm ni.rasa mcm nk nangis( hihihi gediknyer aku ni )..

Dalam kepala otak skrg dok pk nk beli sofa mcm mana, katil macam mana. tak sabar la..bila la BONUS nk masuk ni.dah plan macam2 nak beli ni.

oklah nak sambung kemas barang ..hihihihii

LAGI ARTIKEL MENARIK

6 comments

  1. ainul, congrate!
    seronoknya dah ada rumah sendiri.

    ReplyDelete
  2. TQ fathiyah.mmg best smpi hari2 kt opis tak sabo nk balik umah.tp umah masih kosong skrg.huuhu

    ReplyDelete
  3. hehe
    bestnya....
    tahniah sudah miliki rumah sendri
    mesti hepy kan?
    haih..kita pun tgh planning nak beli rumah gak.
    yeay!!!

    ReplyDelete
  4. TQ tembun.mmg best dok umah sendiri.u nk beli umah area mana?

    ReplyDelete
  5. sonoknye dia nak pindah rumah baru ye..
    sure berkobar2 kan?
    anyway,hope tak terlambat wish congratz for the pregnancy..
    hargailah detik2 ni..
    sbb sgt bermakna for a 1st time mother =)

    ReplyDelete
  6. bestnye!
    hai..salam kenal..jum kite link!!!
    saye dah link awk!;-)

    ReplyDelete