Honeymoon story - Part 1

Thursday, February 18, 2010

Alhamdulillah bulan madu kami yg ke-4 telah terlaksana dgn jayanya.P honeymoon dekat-dekat malaysia je.Destinasi bulan madu kami di TERENGGANU :)

Pada mulanya plan nak p wedding my frend kt kelantan.memandangkan my hubby tak penah menjejakikan kaki ke pantai timur so i pun plan la honeymoon ke sana.ye la sambil menyelam minum air( betul kah peribahasa aku ni??*** mama mintak maaf kalo salah ***). My Hubbytelah memberi mandat pdku utk plan sume ni.

My friend punya wedd 14 feb yg lepas. so kitaorg gerak dr shah alam kol 5.30 pg.utk makluman sume, ni 1st time kitaorg p kelantan ikut gua musang.B4 ni lalu gerik or terengganu.blh tak sesat?? sbb tak atu nk masuk exit mana dr karak.fuhhh....

Dr karak ke Gua Musang melalui Raub, Bentong & Kuala Lipis, makiii punya la jauh.Cheq yg co-pilot ni asyik tertidoq je.dlm hati " bila la nk sampai ni!!!" ..sian tgk en driver yg bersengkang mata bw kete.


Aktiviti tatkala melalui kuala lipis yg membosan kan.( maaf Dato'siti )


Tuan driver saya yg comel



US yg penat ( sila abaikan muka buruk kitaorg)

jam 2.30 ptg br la sampai ke Kota Bharu.Singgah Masjid tukar baju.Sekali lagi sesat mencari rumah pengantin.Nape dlm peta mcm lain..huhuhhu.Alhamdulillah nasib baik jumpa jua akhirnya :)

Sampai je rumah pengantin. my friends yg lain sume dh abis makan & sedang bergambar2 di bilik pengantin. Kitaorg harus la melantak dl kan.lapo tahap kritikal ni.makanan sungguh sedap.my hubby " blh tambah ke yang "...saya " tambah je " ..Hubby " segan la"..saya " segan lapo la"..hihihiihi

Nik sgt la goges hari tu. jeles i....Tahniah buat Nik & Sham.Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat. welcome to the club :)


kawan-kawan se UTM


me, hubby , Pn Nik & En Sham



Pengantin baru & pengantin yg dah takbp baru

Selesai di majlis perkahwinan NIk, kitaorg meneruskan perjalanan ke KT

Edisi bulan madu part2 akan kembali .......



LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

  1. honeymoon dh 4 kali???waaaa menarik..kita ni skali pun x g jalan maner2 lg..uhuk

    ReplyDelete