Majlis Tandang di Shah Alam

Sunday, August 02, 2009



Alkisahnyer...pada 11.7 lepas, majlis tandang saya di shah alam. sebelum majlis tu nk discuss dgn photographer nk buat outdor pada sebelah paginye.so lepas tu blh la terus ke majlis sebelah my husband.taknak buat ptg sbb takut penat sgt & takut tak sempat nk layan kwn2. so we decide buat sblh pgi jam 10pg di taman tasik shah alam ( sebelah mahkamah).. Nasib baik la buat sblh pagi sbb tak panas sgt & abg faizal( photographer) tu ckp bgs buat pagi sb pencahayaan pun bagus..sbnrnye photographer hari tu paksu saya je.tup tup pagi tu dia ajak abg faizal tu dtg.abg faizal ni professional photographer.dia la ambik photo utk final mentor.
macam-macam aksi la kitaorg kena buat time tu.melompat,peluk,laga hidung..arghhh mcm2 la.baru la tau susah jgk nk jd model ni. tgk gmbr cantik tp disebaliknyer ALLAH yelah yg tahu.apa-apa saya sgt berpuas hati dgn hasil keje abg faizal tu. gambar tak dapat lagi.ni gambar dr camera hazwan( bakal adik ipar) yg merangkap 2nd photographer. Ada bakat si hazwan tu tp nanti dah jd doktor sempat ke nk jd photographer lg???
enjoy la gambor nie ye.kalo ada aksi yg menyebabkan anda semua meluat, rasa nk muntah minta maap ler.sila la abaikan ye :)














Majlis tandang tu berjalan dgn lancar. smpi kol 11 mlm org still dtg. terima kasih kepada sume yg hadir memeriahkan majlis saya & en ninja....

LAGI ARTIKEL MENARIK

7 comments

  1. alhamdulillah.. selesai sudah semua...;)

    ReplyDelete
  2. lega sgt sume dh selesai..hihihi

    ReplyDelete
  3. bestnye tgok blog pasal org kawen...
    hahahaha..x sabar nk tgok kak diah pnye plak..sibuk tgok blog org walaupun ade test
    hehehehe

    ReplyDelete
  4. hai baru jumpa blog ie. nice. sgt suka. salam perkenalan dan selamat pengantin baru wat kamu.

    ReplyDelete
  5. salam ainul. ingat aku x? mawar.

    boleh tak aku baru perasan blog ko nih? haiya. terlambat suda. btw, tahniah yek mrs.ninja! hehe. Sori, aku tak dpt dtg kenduri belah faiz rituh..ada kenduri tmpt len. Sori sgt. Smuger bhgia n kekal smpai akhir hayat ek :) cepat2 dpt baby!

    ReplyDelete
  6. igt la. Thanks.ko bila lg? jgn lupa bgtau k :)

    ReplyDelete