P outstation lagi

Friday, June 19, 2009

Next week kena p outstation lagi??? Khamis & Jumaat nest week saya kena ke Ipoh utk meeting and site survey projek saya disana. " dh nk kawen pun nk p survey lagi ke?? nanti hitam kang".tu la kata2 org opis bila tau saya kena p outstation next week. saya senyum jela.adakah saya workaholic person?? tak jgk sbnrnyer.tp apa yg perlu saya settle kan sblm cuti pjg better settle kan dulu.lagi pun lepas je survey kt ipoh tu saya blh la terus balik rumah.Nasib baik la saya jaga projek area my hometown Perak..tu yg tak kisah sangat.hehehe


* dah start excited nk balik kampung *hehehehe****

LAGI ARTIKEL MENARIK

4 comments

  1. huhuhu..
    kita dulu, sebulan lagi nak akwin boss dah tak kasik kuar dh
    sgt memahami boss itu
    darah tgh manis dia kata
    takut jadik pape...smpai engineer2 lain mcm jeles je..
    *tp rindu gak nak turun site*

    ReplyDelete
  2. best la mcmtu.mcm saya projek area northern saya sorang je yg jaga.tu yg susah skt.Dayu keje dgn JKR kan? saya selalu gak deal dgn JKR.setakat ni byk deal dgn JKR perak la.

    ReplyDelete
  3. jaga diri elok2 ye cik bakal pengantin :)
    all the best for your BIG PROJECT!

    ReplyDelete
  4. TQ Jehan..byk la pulak projek dh dekat2 nk kawen ni.dugaan!!!

    ReplyDelete