Sungkai

Friday, May 08, 2009



Lewat ptg smlm dapat email dr org perak yang ada problem kt tapak projek di Sungkai. so hari ni kena p jgk sbb kena discuss problem ni dgn JD JKR Tapah.So pagi2 td, aku drive p sana.tgk jam dh lambat janji nk jumpa kol 10.00pg.terpaksa la pecut smpi 140km...hehehe.


sampi je tgk tempat yg problem tu mmg la kritikal la jgk.ehmmm.. bila jurutera JKR tu smpi, terkejut gak sbb aku terbayangkan yg JD ni orgnyer dah berumur la.tp JD Tapah tu agak muda jgk.mungkin tua sikit dr aku. kt tapak projek tu sumenyer lelaki, aku sorang je pompuan.panasnyer jgn ckp la.berpeluh peluh. smpi ada yg tanya aku tak takut ke nanti hitam.dah nk kahwin nie..aku ckp takpa nanti saya p spa.pastu diaorg tanya lg, nanti dh kahwin suami bg ke keje mcmni, yg selalu travel, dok tgh panas.aku ckp" takpa dia faham".nak buat mcmmana dah keje engineer dh mcmni.kalau takut nk dok tgh panas takyah la jadi engineer.


Aku tahu en.ninja faham keje aku mmg mcmnie.cuma dh kahwin kena la kurang travel.tp tak suka dok opis!!






** ni gmbr kt site yg problem tu.
























buroknyer rupe...


























































LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments