RAHSIA MENGENALI LELAKI MELALUI ZODIAK

Thursday, May 07, 2009

Leo ( 24 Julai – 23 Ogos )..:
Orangnya : Penyayang, warm hearted, tidak kedekut bila mahu berkongsi kesenangan dan kemewahan dengan orang yg disayanginya.. Jejaka Leo ini juga seorang yg ambitious, self – centered tapi tak ego…( jejaka Leo memang begitu)

Tips Utk Memikat : Sebagai perempuan, haruslah menunjukkan kewanitaan yang selembut – lembutnya. Kena tahu bagaimana menilai dan menghargai setiap ciri dan kualiti ada pada jejaka Leo..

WARNING : Jgn.. saya ulangi.. JGN bercakap atau memuji lelaki lain di hadapan LEO. Mereka tak suka dibanding – bandingkan dengan orang lain.. Mereka tue sensitive! Sikit – sikit tak boleh, nanti merajuk, balik cakap mak..



Virgo ( 24 Ogos – 23 September )

Orangnya : Pemalu, tak pandai mengawal emosi, ceng'eng.. Suka mencari perhatian dari perempuan.

Tips Utk Memikat : Lelaki Virgo suka yang pendiam, tak kecoh, sofistikated, simple, jgn byk cakap.. ( cerewet pula si Virgo neh! ) so kenalah pandai menyerlahkan nilai2 kewanitaan, gaya yg manis, kelembutan dan tak lupa kesabaran.. ( Virgo ceng'eng kuat merajuk.. )

WARNING : Bila pergi dating, jgn ter"over welming".. Virgo ini gatal.. ( chicky duck ) kalau dia over gatal, kasi jer flying kick sama dia..



Libra ( 24 September – 23 Oktober )

Orangnya : Cerewet, possessive, takes things lightly when comes to quarrel tapi jujur dlm segala hal.

Tips Utk Memikat : Senang aje.. Libra suka perempuan yg ceria, happy go lucky.. so be urself~ <3 color="#3333ff">Scorpio ( 24 Oktober – 23 November )

Orangnya : Action serius, mudah cemburu, mood swing..

Tips Utk Memikat : Sentiasa menghargainya.. nak bergayut di telefon berjam – jam pun takpe! Janji dgn dia,kerana Scorpio nie macam Libra juga.. Posessive! Tak suka berkongsi perempuannya dgn orang lain..

WARNING : Buat pilihan yg betul bila mahu memikat Scorpio, kerana bila dah terjerat susah nak escape dari Scorpio.. ( jgn kata org tak kasi warning )

Sagitarius ( 23 November – 21 December )
En.Ninja :)

Orangnya : Fu..yoh.. siapa dpt memang untung.. Sagitarius orgnya happy aje.. Suka ( bergembira tepok tangan sama2.. la la la.. ) bawa partner jalan2.. sort of adventurous..

Tips Utk Memikat : Sentiasa adakan plan bila nak keluar.. tengok wayang ke? Canoeing ke? Anything asalkan jgn membosankan..

WARNING : Jgn " u plan.. I planlah.. " ..'confirm tak ada plan'




Capricorn ( 22 December – 20 Januari )

Egoistic, ada batu duduk di atas itu kepala, pendek kata Capricorn seorang yang sukar nak meluahkan perasaannya.. Jarang sekali anda akan mendengar dia melafazkan 'cinta' pada anda..

Tips Utk Memikat : COOL aje sis.. nak tackle mereka bukan mudah.. jgn give in selalu.. ajar sikit.. mereka jual mahal.. kita jual lagi mahal..

WARNING : Macam layang2 putus tali.. jual mahal,jual mahal jugak sis.. Jgn mahal sampai terputus tali.. Melepaslah kau nanti..



Aquarius ( 21 Januari – 19 Febuari )

Orangnya : Pijak semut tak mati..

Tips Utk Memikat : Kacang aje.. Sentiasa berpakaian cantik, glamer.. confirm dia sentiasa nak berkepit aje ngan you..

WARNING : Lelaki Aquarius nie cepat bosan dgn org.. so sebelum dia tinggalkan kita.. kita blah dulu..



Pisces ( 20 Februari – 20 Mac )

Orangnya : Segak, bergaya, ngada – ngada, choosy..

Tips Utk Memikat : Kasi jer belacan..

WARNING : Diaorg tak suka makan belacan!



Aries ( 21 Mac – 20 April )

Orangnya : Anak mak! Smart mamat.. Intelligent..

Tips Utk Memikat : Bagus utk minah2 tudung ( NO OFFENCE ) but its true.. Jejaka Aries suka wanita yg sopan, tata- tertib.. sebab nak bawa tunjuk kt mak so kenalah bawa balik yg bagus punya..

WARNING : Jika betul anda rasa Aries ini pilihan anda, pilihlah.. Jgnlah main – mainkan dirinya.. Hati dah luka sukar nak dibaiki.. Macam motor yg dah rosak, makan bulan di workshop baru baik..



Taurus ( 21 April – 21 Mei )

Orangnya : Mencabar, garang seperti singa, takut seperti tikus.. Mereka tidak tetap dengan pendirian mereka sendiri..

Tips Utk Memikat : Low profile sikit, mereka suka buat sesuatu yg mencabar, let him find out the real you..

WARNING : Kadang – kadang diaorg suka buat kelaka sorang2.. kesian takde orang lain layan..



Gemini ( 22 Mei – 21 Jun )

Orangnya : Egoistic! Tak suka kalah.. Kalau ada debate, jgn harap anda nak menang.. Dalam apa2 persoalan jua,mereka ada alasannya..

Tips Utk Memikat : Sabar ajelah.. Be patient! Sebagai perempuan, mengalahlah sikit.. Lambat laun hatinya akan lembut jugak.. Lelaki Gemini nie suka pada perempuan yg lembut, hatinya akan lembut juga..

WARNING : Jgn bersikap terlalu kasar dgnnya.. Kalau dah tak tahan dengan mereka, blah aje jgn banyak cakap.. mereka panas baran! Tak guna bertengkar anda tak akan menang punya,pasal diaorg nak menang ajer..



Cancer ( 22 Jun – 23 Julai )

Orangnya : Segak, step kaya, bermurah hati, suka menunjuk – nunjuk dengan kemewahan.. tetapi mereka adalah sebaliknya.. ( berhati – hati ya )

Tips Utk Memikat : Jgn pulak anda pun step kaya… nanti duit habis dikebas..

WARNING : TOLONG jangan terpedaya dgn kata manisnye.. first time manis, kalau dah lama jadi masam.. kadang – kadang jadi basi..

** ehmmm...pasangan anda mcmmana?

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments