Penat!!!!!!!!!!

Tuesday, May 12, 2009

last sunday, dpt call yang kena p taiping isnin pagi kol 10.30 pg di JKR Taiping. yeah ada site visit with engineer JKR Taiping.so pagi isnin kol 7 pagi bertolak ke Taiping  & smpi Alhamdulillah kol 10.30 pg.sampai2 je terus p site.panasnyer ALLAH jelah yg tahu. berpeluh2 aku time tu.dah la pakai tudung, baju tebal.Arghhhhh....yg lain lelaki takpa la tak pakai tudung. Dugaan kecik dr ALLAH.Api neraka lg panas.sabo jelah.

Abis je kt site tu & mkn, my team nak p tgk site projek lain pulak.aku mmg dh tak larat sgt dah.pening kepala!!! so aku tak join diaorg , terus ke ipoh tmpg umah my frend kt sana. My friend tu baru je dapat baby, so alang2 tu dapat la tgk baby dia.
niat dihati , nak p site yang lain hari ni.tp smlm buka email, my bos suro balik opis sbb ada bbp file project yg perlu dihandover. balik jelah...
skrg ni aku mmg penat sgt smpi tak blh tido ( ada ke org mcmnie)..tp betul mmg tak blh tido.muka pun dah burn sbb dok berjemur tgh panas.aku nk rehat la jap dr p site sbb my big day dh dekat.nk kena buat facial ni.dah hitam..huhuhuhu nanti en ninja lg putih dr aku..

LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. sekarang musim panas yang amat la. huhuhu.

    hai ainul! =D

    ReplyDelete
  2. hai munie...rindu le kat ko.nanti jumpa ye.nak bg kad

    ReplyDelete